Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
galaretki,bita śmietana,maliny.... w miseczce waflowej.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 824
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 153
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 824
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 153
Składniki
pierwszą galaretkę rozpuszczamy w niewielkiej ilości gorącej wody(100 ml).następnie mieszamy z jogurtem i łyżką cukru.przelewamy na głęboki talerz i wkładamy do lodówki. druga galaretkę rozpuszczamy jak w przepisie na opakowaniu z łyżką cukru.przelewamy na głęboki talerz i wkładamy do lodówki.
śmietanę ubijamy z łyżką cukru mikserem.
po zastygnięciu galaretek możemy pokroić je według własnych pomysłów.u mnie trójkąty.
galaretki układamy w miseczkach,dokładamy bitą śmietanę,maliny. ozdabiamy startą czekoladą.winogronami,listkiem mięty.