Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Smaczny kociołek"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1933
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1754
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1933
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1754
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Papryki pokrój na kawałki, cebulę posiekaj. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Kabanosy potnij na plasterki.
W dużym garnku rozgrzej i zrumień kabanosy. Dodaj cebulę, paprykę, ziemniaki i podsmaż. Oprósz słodką papryką, zalej litrem wody, dodaj odciśniętą kapustę, wsyp bulion w proszku.
Poczekaj do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj jeszcze 20 min. Pomidorki koktajlowe pokrój na połówki, a szczypiorek posiekaj i dodaj do garnka. Dopraw solą i pieprzem.
Czas przygotowania: 45 min 460 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień