Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8076
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2743
Polecam.
Odsłon: 1303
Polecam.
Odsłon: 394
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8076
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2743
Polecam.
Odsłon: 1303
Polecam.
Odsłon: 394
Składniki
Lukier i masło miksować razem przez około 5 minut, przy pomocy mixera
Stopniowo dodawać mąkę oraz sól
Zmoczyć lekko ręce, z powstałej masy tworzyć małe kuleczki.
Kuleczki piec 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 st