Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony sernik z kokosem z takim serem jest pyszny!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7875
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Kokos: Białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dodajemy sok z cytryny, kokos, mąkę, ocet i proszek do pieczenia. Pieczemy do 20 minut w 180 stopniach.
Biszkopt ciemny: Białka ubijamy na sztywną piane z cukrem. Dodajemy żółtka, mieszamy dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Mieszamy i pieczemy na formie 25/36 w 180 stopniach do 30 minut. Przekrawamy na pół.
Ser: Ser mielimy i łączymy z resztą składników. Gotujemy na małym ogniu ciągle mieszając. Ciepłym, serem przekładamy placki. Przełożenie: Biszkopt kakaowy- ser- kokos- ser- biszkopt kakaowy.