Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony sernik z kokosem z takim serem jest pyszny!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Kokos: Białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dodajemy sok z cytryny, kokos, mąkę, ocet i proszek do pieczenia. Pieczemy do 20 minut w 180 stopniach.
Biszkopt ciemny: Białka ubijamy na sztywną piane z cukrem. Dodajemy żółtka, mieszamy dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Mieszamy i pieczemy na formie 25/36 w 180 stopniach do 30 minut. Przekrawamy na pół.
Ser: Ser mielimy i łączymy z resztą składników. Gotujemy na małym ogniu ciągle mieszając. Ciepłym, serem przekładamy placki. Przełożenie: Biszkopt kakaowy- ser- kokos- ser- biszkopt kakaowy.