Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kusząco pachną, nieziemsko smakują :-)
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 148
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 279
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1807
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 319
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 148
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 279
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1807
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 319
Składniki
Suche składniki wsypać do jednej miski, mokre do drugiej. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Twaróg utrzeć z jajkiem, cukrem, cukrem waniliowym i kaszką.
Brzoskwinie pokroić w kostkę
Formy muffinek wypełniac po kolei: łyżka ciasta, łyżka nadzienia twarogowego, kawałek brzoskwini i na to łyżka ciasta. Piec w temp. 200 stopni ok. 20 min.
Smacznego :-)