Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śmietanowiec z galaretkami
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4527
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1146
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 512
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4527
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1146
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 512
Składniki
Każdą z galaretek rozpuścić w 450 ml gorącej wody i przelać do płaskich pojemników. Po ostudzeniu wstawić do lodówki aby zastygły, potem pokroić w kostkę. Żelatynę rozpuścić w 200 ml gorącej wody. Śmietanę z pudrem ubić i połączyć z przestygniętą żelatyną. Do masy dodać pokrojone galaretki. Całość przełożyć do formy wyłożonej biszkoptami i schłodzić w lodówce.