Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki z niespodzianką w środku.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1096
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1526
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1096
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113477
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1526
Składniki
1. Do miski wsypujemy mąkę. 2. Dodajemy proszek do pieczenia oraz cukier, mieszamy.
3. Do drugiej miski wbijamy jajka i miksujemy.
4. Powoli wlewamy olej oraz mleko.
5. Stopniowo miksując wsypujemy mąkę.
6. Masę dzielimy na dwie części. 7. Do jednej dodajemy kakao.
8. Przygotowujemy formy do muffin. 9. Nakładamy na przemian po łyżce masy, raz ciemnej raz białej.
10. W połowie nakładania, umieszczamy dwie małe pokrojone w kostki batona.
11. Dalej nakładamy masę.
12. Pieczemy 30 minut w 180 ̊C. 13. Muffiny gotowe. 14. Smacznego.