Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancki deser bez cukru, świetny na Sylwestra!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2478
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1874
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1570
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2478
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1874
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1570
Składniki
Umyj i obierz mango, odkrój nasiona. Pokrojone kawałki mango zblenduj, aż uzyskasz gładką konsystencję.
Dodaj sok z połówek pomarańczy i limonki oraz wodę i wino. Pomieszaj.
Wsadź do zamrażarki na około godzinę, aż na krawędziach zacznie pojawiać się lód.
Nałóż do miseczki i rozgnieć widelcem, dodają pianę z ubitego białka. Posłodź 10 kroplami stewii w płynie. Wymieszaj i odstaw do zamrażalki.
Wyjmij na około 10 minut przed podaniem. Podawaj z plasterkiem limonki i liściem mięty.