Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancki deser bez cukru, świetny na Sylwestra!
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 98
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 141
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 98
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 141
Składniki
Umyj i obierz mango, odkrój nasiona. Pokrojone kawałki mango zblenduj, aż uzyskasz gładką konsystencję.
Dodaj sok z połówek pomarańczy i limonki oraz wodę i wino. Pomieszaj.
Wsadź do zamrażarki na około godzinę, aż na krawędziach zacznie pojawiać się lód.
Nałóż do miseczki i rozgnieć widelcem, dodają pianę z ubitego białka. Posłodź 10 kroplami stewii w płynie. Wymieszaj i odstaw do zamrażalki.
Wyjmij na około 10 minut przed podaniem. Podawaj z plasterkiem limonki i liściem mięty.