Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancki deser bez cukru, świetny na Sylwestra!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2906
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 572
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3667
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 327
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2906
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 572
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3667
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 327
Składniki
Umyj i obierz mango, odkrój nasiona. Pokrojone kawałki mango zblenduj, aż uzyskasz gładką konsystencję.
Dodaj sok z połówek pomarańczy i limonki oraz wodę i wino. Pomieszaj.
Wsadź do zamrażarki na około godzinę, aż na krawędziach zacznie pojawiać się lód.
Nałóż do miseczki i rozgnieć widelcem, dodają pianę z ubitego białka. Posłodź 10 kroplami stewii w płynie. Wymieszaj i odstaw do zamrażalki.
Wyjmij na około 10 minut przed podaniem. Podawaj z plasterkiem limonki i liściem mięty.