Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość długi czas przygotowania tej potrawy rekompensuje jej niesamowicie orzeźwiający smak.
Zimną wodę z cukrem doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 min, ostudzić. Kiwi obrać, jedno zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Pure połączyć z syropem i szampanem. Sorbet zamrażać 3-4 h często ucierając łyżką. Przed podaniem sorbet zmiksować, nakładać do szprycy i wyciskać do pucharków.
smaczny drink z delikatną nutką goryczy, o pięknym, wiosennym kolorze :-)
Odsłon: 8788
Uniwersalny biszkopt. Tym razem upiekłam w formie 28 cm x 26 cm. Upieczony w...
Odsłon: 72
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 72
Uniwersalny biszkopt. Tym razem upiekłam w formie 28 cm x 26 cm. Upieczony w...
Odsłon: 72
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 72
Składniki
Zimną wodę z cukrem doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 min, ostudzić. Kiwi obrać, jedno zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Pure połączyć z syropem i szampanem. Sorbet zamrażać 3-4 h często ucierając łyżką. Przed podaniem sorbet zmiksować, nakładać do szprycy i wyciskać do pucharków.
Przepisy Desery
Desery
Szarlotka sypana
Desery
Podstawowy przepis na biszkopt kakaowy z 6 jaj
Desery
Ciasto sypane z truskawkami
Desery
Tort bezowy z mascsrpone i wiśniami
Szarlotka sypana
Dzisiaj polecam sypaną szarlotkę, prostą w wykonaniu, szybką, a za razem bard...
Odsłon: 41
Podstawowy przepis na biszkopt kakaowy z 6 jaj
Uniwersalny biszkopt. Tym razem upiekłam w formie 28 cm x 26 cm. Upieczony w...
Odsłon: 72