Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość długi czas przygotowania tej potrawy rekompensuje jej niesamowicie orzeźwiający smak.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Zimną wodę z cukrem doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 min, ostudzić. Kiwi obrać, jedno zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Pure połączyć z syropem i szampanem. Sorbet zamrażać 3-4 h często ucierając łyżką. Przed podaniem sorbet zmiksować, nakładać do szprycy i wyciskać do pucharków.