Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość długi czas przygotowania tej potrawy rekompensuje jej niesamowicie orzeźwiający smak.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2681
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3019
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2681
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3019
Składniki
Zimną wodę z cukrem doprowadzić do wrzenia i gotować ok. 5 min, ostudzić. Kiwi obrać, jedno zostawić do dekoracji, resztę zmiksować. Pure połączyć z syropem i szampanem. Sorbet zamrażać 3-4 h często ucierając łyżką. Przed podaniem sorbet zmiksować, nakładać do szprycy i wyciskać do pucharków.