Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 683
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 307
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 683
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 307
Składniki
miksujemy owoce, w osobnej misce ubijami białko z cukrem, gdy piana się ubije dodajemy do niej zmiksowane owoce, wino i mieszamy do czasu uzyskania jednolitej masy ( w przypadku sorbetu z brzoskwiniami sok z cytryny dodajemy razem z winem) . przekładamy sorbety do plastikowych pojemników i dajemy do zamrażarki na ok 4 godziny. gdy sorbet będzie już zamarzniety przygotowujemy lodowy deser wg własnych upodobań.