Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sposób na... udane kruche ciasto"
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 446
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 109
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 446
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 109
Składniki
Krystyna Gruszcz z Bętnicy
Przesiej mąkę przez sito i użyj do ciasta mocno schłodzonego tłuszczu (masło, margaryna). Przed pieczeniem dodatkowo możesz włożyć masę na 30 minut do lodówki lub 15 minut do zamrażarki. Wylepione ciasto w foremce ponakłuwaj widelcem, by równomiernie wyrosło. Piecz je w temperaturze 200°C.Źródło: Super TV