Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super deser na nadchodzące święta.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8803
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7606
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5188
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328397
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8803
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7606
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5188
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328397
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno i wymieszać z masą makową. Śmietanę zmiksować z mlekiem, jajkami i cukrami waniliowymi. Formę keksową wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć dwa płaty lasagne, polać delikatnie przygotowanym sosem, przykryć częścią masy makowej i czynność tą powtarzać do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą musi być lasagne którą należy polać sosem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec przez 45 minut. Po upieczeniu wyjąć z foremki, usunąć papier, ostudzić i podawać.