Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że ciasta muszą być na świątecznym stole, chyba w każdym domu tak jest, ale ja dodatkowo proponuję na świąteczny podwieczorek takie jabłuszka. Najlepiej smakują takie bardzo gorące zaraz po upieczeni. Można nimi zaskoczyć gości. Zapewniam, że będą zachwyceniu. U mnie na pewno się pojawią na świątecznym stole. Tylko dwa składniki, pół godzinki i mamy pyszny, świąteczny deser. Przygotujcie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119037
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8834
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3201
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2835
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119037
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8834
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3201
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2835
Składniki
Jabłka myjemy, osuszamy i wydrążamy środek.
Masą orzechową napełniamy jabłka.
Układamy je w formie do pieczenia i pieczemy około 20 minut do miękkości jabłek.
Gorące jabłka podajemy. Smacznego życzę. Moja rada: Użyłam gotowej masy orzechowej z puszki z kawałkami orzechów. ( nie masy typu kajmak )