Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 233
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 233
Składniki
1.Maka, 3 łyzki cukru, cukier waniliowy i pol szklanki oleju, jajko i soda. Wszystkie te skladniki zagniesc.Nastepnie włozyc do lodowki. 2.Jabłka zetrzec na tarce i smaz az do odparowania wody.wymieszaj z 2 łyzkami ksylitolu 3.mala forme kwadratowa wysmarowac tluszczem , polowa ciasta wyloz dno, nastepnie dodaj mus jablkowy, na gore ubij 2 bialka oraz pozostala polowe ciasta starta na tarce 4.piecz w 180 st przez 50-60 min