Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa do zrobienia, rozpływa się w ustach
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4174
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 218
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 742
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3586
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 740
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 932
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4174
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 218
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 742
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3586
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 740
Składniki
Margarynę posiekać z mąką, dodać resztę składników ciasta i połączyć mikserem, jak zacznie się łączyć podzielić ciasto na 3 części. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Pozostałym ciastem wyłożyć dno i boki formy.
Ugotować budyń, jabłka obrać, pokroić w plastry i ułożyć na ciasto, posypać cynamonem, zalać budyniem. Schłodzone ciasto zetrzeć na tarce i rozłożyć na budyniu. Piec ok 1 godz w 180" Smacznego!