Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa do zrobienia, rozpływa się w ustach
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Składniki
Margarynę posiekać z mąką, dodać resztę składników ciasta i połączyć mikserem, jak zacznie się łączyć podzielić ciasto na 3 części. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Pozostałym ciastem wyłożyć dno i boki formy.
Ugotować budyń, jabłka obrać, pokroić w plastry i ułożyć na ciasto, posypać cynamonem, zalać budyniem. Schłodzone ciasto zetrzeć na tarce i rozłożyć na budyniu. Piec ok 1 godz w 180" Smacznego!