Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna szarlotka na wspaniały deser.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7780
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2921
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 574
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7780
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2921
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 574
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto razem wymieszać i podzielić na trzy równe części. Jabłka obrać zetrzeć na tarce o grubych oczkach, połączyć z bułką tartą, cukrem i cynamonem. Wymieszać, podzielić na 2 części.
Wykonanie placka: Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia .Wyłożyć jedną część sypkiego produktu, następnie ułożyć jedną część jabłek, przykryć drugą częścią sypkiego produktu, wyłożyć resztę jabłek i całość przykryć trzecią częścią sypkiego produktu .Wszystko równomiernie rozłożyć łyżką. Na Górę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, schłodzone masło. Wstawić do nagrzanego piekarnika do180 stopni i piec jedną godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło.