Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babeczka, szybka i prosta, zawsze się udaje,
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7450
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2374
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7450
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2374
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj rozpuszczone wystudzone masło. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i aromat waniliowy. Wymieszaj.
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przelej babkę i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st .
Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.