Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babeczka, szybka i prosta, zawsze się udaje,
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12278
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6960
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12278
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6960
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj rozpuszczone wystudzone masło. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i aromat waniliowy. Wymieszaj.
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przelej babkę i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st .
Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.