Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babeczka, szybka i prosta, zawsze się udaje,
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1390
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 326
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1390
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 326
Składniki
Jajka ubij do białości z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj rozpuszczone wystudzone masło. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i aromat waniliowy. Wymieszaj.
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą, przelej babkę i piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st .
Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.