Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie mamy w zapasach żadnych słodkości do herbaty to ten przepis jest doskonały aby coś w niedługim czasie przygotować.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1253
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13723
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1253
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13723
Składniki
Cukier wymieszać z cynamonem ( ilość wg. własnych upodobań ). Ciasto posmarować rozpuszczonym masłem, posypać cynamonowym cukrem zawinąć w rulonik, pokroić na kawałeczki. Wyłożyć na wysypaną mąka blachę posmarować masłem i posypać cukrem. Piec na złoty kolor ok 15-20 min w 180 st.