Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciastka z dodatkami. Świetnie nadają się na przekąskę w pracy.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 601
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12127
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13501
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 601
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12127
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13501
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2752
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić.
Stolnicę podsypać mąką, odrywać kawałki ciasta, zrobić wałek i kroić na jednakowe kawałki. Następnie spłaszczać dłonią.
Ciastka układać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Nagrzać piekarnik do 180 st. i piec na złoty kolor (ok. 20 min.) Życzę przyjemnych chwil z moimi ciastkami ;)