Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciastka z dodatkami. Świetnie nadają się na przekąskę w pracy.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1397
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1320
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1397
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1320
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 307
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić.
Stolnicę podsypać mąką, odrywać kawałki ciasta, zrobić wałek i kroić na jednakowe kawałki. Następnie spłaszczać dłonią.
Ciastka układać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Nagrzać piekarnik do 180 st. i piec na złoty kolor (ok. 20 min.) Życzę przyjemnych chwil z moimi ciastkami ;)