Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, lekko podkręcony kandyzowanym imbirem i kawą inką kokosową. Wprost nie można oderwać się od nich :) Nie wyobrażam sobie świąt bez szyszek.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Składniki
Plaster imbiru drobniutko posiekać. W saganku rozpuścić masło, dodać pokrojone krówki, imbir, kawę i kakao. Wszystko rozpuścić na jednolitą masę na małym ogniu, mieszając. Masę zdjąć z ognia. Wsypać ryż, wymieszać. Łyżką wykładać porcje masy, potem lekko zwilżoną dłonią formować szyszki.