Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu ciasto. W sam raz na upały bo nie trzeba włączać piekarnika :) Truskawki i czekolada to połączenie idealne :)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6324
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154814
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6324
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154814
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 466
Składniki
Masło roztapiamy. Herbatniki mielimy drobno w malakserze i mieszamy z masłem oraz kakao. Powstałą masą wylepiamy formę do tarty i wstawiamy do lodówki na godzinę. Czekoladę roztapiamy na parze. Śmietanę ubijamy na sztywno i miksujemy z płynną lecz ostudzoną czekoladą. Powstały krem wykładamy na schłodzony spód. Na kremie układamy truskawki i ponownie schładzamy. Smacznego :)