Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie. Bardzo dobra na upalne dni, jakie własnie panują :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414243
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2264
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414243
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2264
Składniki
Dno formy wyłożyć biszkoptami. Śmietankę ubić z cukrem pudrem. Nie musi być ubita na bardzo sztywno. Do śmietanki dodać serek mascarpone i mieszać mikserem, aż do połączenia. Wylać delikatnie na biszkopty i rozprowadzić równomiernie łyżką. Włożyć do lodówki. Zagotować 500 ml. wody i rozpuścić galaretkę. Schłodzić. Na masie serowej ułożyć maliny. Lekko docisnąć. Wylać na nie tężejącą galaretkę. Umieścić w lodówce na cała noc.