Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu tarta. Bardzo smakuje dzieciakom.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34962
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17933
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34962
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17933
Składniki
Składniki na tartę wyrabiamy na gładkie ciasto i wkładamy na pół godziny do lodówki. Następnie wylepiamy ciastem okrągłą blaszkę lub naczynie żaroodporne i nakłuwamy widelcem. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy ok. 35-40 min. w temperaturze 180°. Lekko przestudzoną tartę smarujemy Nutellą i układamy owoce. Smacznego