Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe co nieco, a na dodatek bezglutenowe, bez jajek, cukru, mleka! :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1299
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1299
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować w podwójnej ilości wody (cały czas mieszając), a następnie dodać stevię i wymieszać.
Foremki wyłożyć folią spożywczą, przełożyć do nich kaszę formując kształt tartaletek- odstawić do stężenia.
Zblendować wszystkie owoce wraz z suszonymi morelami i wypełnić tartaletki.
Podać z odrobiną jogurtu naturalnego.