Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, orzeźwiające mleczko. Idealne na gorące dni.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Galaretkę rozpuścić w szklance wody, przestudzić. Zmiksować z połową szklanki jogurtu. Wylać do naczynia, wstawić do lodówki aby stężało. Postąpić w ten sposób z każdą galaretką.
Wstawić do lodówki najlepiej na całą noc. Pokroić w kostki.