Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 33
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1345
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 33
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1345
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Galaretkę pomarańczową, agrestową i wiśniową rozpuścić w 300 ml wody każda. Odstawić do stężenia. Zastygnięte galaretki pokroić.
Galaretki ananasowe i żelatynę rozpuścić w 400 ml wody, ostudź
Ostudzoną galaretkę wymieszaj dokładnie z serkiem homogenizowanym. Dodaj kostki galaretki, wymieszaj, wlej do tortownicy, wyrównaj powierzchnię i pozostaw w lodówce na 2 godziny.