Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12279
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13043
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5228
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12279
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13043
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5228
Składniki
Galaretkę pomarańczową, agrestową i wiśniową rozpuścić w 300 ml wody każda. Odstawić do stężenia. Zastygnięte galaretki pokroić.
Galaretki ananasowe i żelatynę rozpuścić w 400 ml wody, ostudź
Ostudzoną galaretkę wymieszaj dokładnie z serkiem homogenizowanym. Dodaj kostki galaretki, wymieszaj, wlej do tortownicy, wyrównaj powierzchnię i pozostaw w lodówce na 2 godziny.