Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2244
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3313
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1363
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2115
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2244
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3313
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1363
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2115
Składniki
Galaretkę pomarańczową, agrestową i wiśniową rozpuścić w 300 ml wody każda. Odstawić do stężenia. Zastygnięte galaretki pokroić.
Galaretki ananasowe i żelatynę rozpuścić w 400 ml wody, ostudź
Ostudzoną galaretkę wymieszaj dokładnie z serkiem homogenizowanym. Dodaj kostki galaretki, wymieszaj, wlej do tortownicy, wyrównaj powierzchnię i pozostaw w lodówce na 2 godziny.