Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser! Polecam!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 276
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 276
Składniki
Ubij śmietankę. Pod koniec ubijania dodaj roztopioną, schłodzoną białą czekoladę. Dodaj serek mascarpone i miksuj. Dolej likier. Włóż masę do lodówki.
Biszkopty namocz w kawie, a następnie ułóż je na dnie pucharków. Na ciastka wylej schłodzoną masę z mascarpone, nałóż kolejną warstwę biszkoptów, i ponownie nałóż masę. Deser włóż na kilka godzin do lodówki. Potem oprósz kakaem oraz wyłóż truskawki.