Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik bezowo-rabarbarowy"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 849
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 849
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ubijając, dodawaj cukier, sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną. Na blasze połóż papier do pieczenia, a na nim cztery placki z bezowego ciasta. Piecz 10 minut w temperaturze 160° C i 1,5 godz. w temperaturze 140°C.
Rabarbar pokrój, wymieszaj z cukrem. Podduś chwilę. Bezy podawaj z syropem i rabarbarem.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień