Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie czekolady z malinami w sam raz na letnie uroczystości-lekki deser
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 246
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25183
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 246
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25183
Składniki
Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka.Połączyć z mąką kakao i proszkiem do pieczenia.z białek ubić pianę i dodać do masy delikatnie wymieszać i przełożyć do tortownicy o śr min.26 cm.Piec ok 30 min w temp.190 stopni
Galaretkę rozpuszczoną i ostudzoną ubić z mleczkiem,wmieszać maliny zostawiając część do dekoracji wylać na upieczony spód .Udekorować malinami i posypać czekoladą.