Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik warzywny"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34668
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3942
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34668
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3942
Składniki
Cebulę z czosnkiem posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj szpinak. Po chwili dopraw solą i pieprzem.
Ser biały połącz z sokiem z cytryny i pokrojoną w kostkę papryką.
Jedną połowę ubitej śmietanki dodaj do miski z serem, a drugą do naczynia ze szpinakiem. Połącz z rozpuszczoną żelatyną.
Nałóż masę szpinakową do formy i schłodź. Następnie umieść na niej warstwę serową i ponownie wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 60 min, ilość kalorii na 1 porcję: 240, stopień trudności: trudny.Źródło: Telemax