Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 711
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 711
Składniki
cytrynową galaretkę rozpuścić w szklance przegotowanej wody odstawić do stężenia następnie dodać do ubitej śmietany
galaretkę truskawkową rozpuścić również w 1 szklance.wody,wylać do płaskiego naczynia aby po stężeniu pokroić ją na kwadraciki
ubić krem wg. przepisu na opakowaniu
upieczony i wystudzony biszkopt przekroić 2 razy
1 część biszkopta posmarować dżemem,i połową kremu czekoladowego drugi blat posmarować masą śmietanową z kawałkami galaretki truskawkowej,przykryć pozostałą częścią ciasta
wierzch i boki tortu posmarować masą czekoladową i udekorować masą śmietanową lub według własnego pomysłu