Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tort urodzinowy na moje (o zgrozo) 35 urodziny!:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2557
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 403
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2557
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 403
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Składniki
Zrobienie tego tortu to banał:)
Krem - jajka utrzeć z cukrem, następnie dodawać miękkie masło i chwilę ucierać. Potem możemy już zmiksować, aby nadać puszystości i dodać cappuccino. Ja podzieliłam krem na dwie części i do jednej dodałam czarną porzeczkę. Tak jak napisałam, może być konfitura, jeśli nie mamy innej. Ja osobiście użyłam czarnej porzeczki ze spirytusu;)
Przekładamy spody bezowe kremem. Gotowe. Na wierzch posypałam jagody, żeby nadać tortowi ładny wygląd.