Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie tortu jest bardzo proste, a tort ładnie się prezentuje... a jeszcze lepiej smakuje. Do jego przygotowania wykorzystałam gotowy blat bezowy, oczywiście można go upiec samemu.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3457
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 836
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3457
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 836
Składniki
Krem cytrynowy – lekko ubić śmietankę, dodać do niej mascarpone, dosłodzić do smaku. Do kremu dodać sok i skórkę z cytryny. Na koniec usztywnić fixem i schłodzić. Na blacie bezowym rozsmarować krem cytrynowy, rozłożyć borówki oraz pokrojonego na cząstki, odsączonego z zalewy ananasa. Gotowy tort włożyć do lodówki, aby dobrze się schłodził.
Smacznego!