Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
malinowo-śmietankowy z budyniowym podkładem
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1304
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 135
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 299
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 129
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3278
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1304
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 135
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 299
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 129
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3278
Składniki
upieczone biszkopty przekroić na połowę, a następnie każdy placek na pół (będzie razem 8 placuszków). Ubić śmietanę ze śmietan fixem, dodać maliny, następnie wsypać kremy malinowe i delikatnie wymieszać. Placki przełożyć kremem śmietanowo-malinowym i układać jeden na drugim. Tort będzie wysoki. Wstawić do lodówki do stężenia. Następnie ściąć od góry placek (będzie dach) i obsmarować kremem budyniowym (budyń ugotowany w 1,5 szkl. mleka, po ostudzeniu utarty z kostką masła). Gotowy placek obłożyć masą cukrowa i udekorować według uznania. smacznego