Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim domu jest to klasyczne ciasto w sezonie malinowym. Polecam
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1645
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1558
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1645
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1558
Składniki
Z jajek I cukru zrobić puszysta masę.
Dodać do masy jajecznej proszek do pieczenia, obie mako oraz ocet. Piec wszystko razem przez 45 minut.
Jak ciasto cię upielko przekroić je na pół, posypać malinami I zalać oboma kubka I wymieszane gęstej Kwaśniej śmietany do której można dodać trochę cukru. Przykryć drugim gorącym plackiem ciasto i ostudzić. Pozyskać cukrem pudrem lub jak u mnie oblac czekolada. Smacznego.