Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i pyszny. Łatwy i szybki. Oryginalny w smaku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Składniki
Nasączyć biszkopt ponczem.
Brzegi ciasta posmarować marmoladą, a środek ubitą śmietaną z kawałeczkami brzoskwiń. Tak zrobic z dwoma biszkoptami. Górny posmarować mleczkiem kokosowym.
Całą piramidkę pokryć śmietaną, boki ciasta proponuję posypać wiórkami, co spotęguje posmak kokosu, środek ozdobić wg uznania.
Moim gościom smakowało, Waszym też zasmakuje!