Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny .Polecam
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 702
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5365
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17569
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 702
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5365
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8616
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17569
Składniki
Jajka z cukrem ubijać 1 min odstawić na 10 min ,znów ubijać około 5 min .
Do ubitych jajek wsypać małymi porcjami mąkę z proszkiem ... wymieszać wlać do formy .
Włożyć do nagrzanego piekarnika. piec w tem180 stopni około 50 min(do suchego patyczka).
Wystudzić przekroić na 3 części. Każdy krążek biszkoptu nasączyć i posmarować powidłami.
Śmietanę ubić pod koniec dodać cukier.
Smarować śmietaną krążki biszkopta, na śmietanę układać owoce.
Posmarować boki i górę , udekorować owocami wg własnego pomysłu.