Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki w sam raz na Wielkanoc
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8277
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 453
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8277
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 453
Składniki
Jajka ubić z cukrem, dodać olej, mleko. Na koniec mąkę przesianą z proszkiem. Ciasto podzielić na 2 części, do jednej dodać kakao. Do papilotek wlewać na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemego. Piecz 25 min. w temp. 180 stopni.