Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSTAŁAM TEN PRZEPIS OD MOJEJ PRZYJACIÓŁKI , BARDZO MI SMAKOWAŁ I DLATEGO CHCE SIĘ NIM Z WAMI PODZIELIĆ
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27744
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2168
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27744
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 111
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2168
Składniki
WYKONANIE
Drożdze rozpuścić w ciepłym mleku z 4 łyżkami cukru. Dodać żółtka,miękką margarynę i mąkę.Wyrobić ciasto, podzielić ja na trzy częsci.
Każdą częsc rozwałkować i przełożyć sparzonymi mlekiem orzechami wymieszanymi z 200g cukru.
Ciasto połóżyć na blasze wysmarowanej tłuszczem i zostawić na 12 godz i upiec