Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stary przepis znaleziony w jakiejś gazecie, ale bardzo szybki w przygotowaniu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną tortillę z mięsem mielony, a do t...
Odsłon: 118
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 95
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2177
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 488
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 491
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną tortillę z mięsem mielony, a do t...
Odsłon: 118
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 95
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2177
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 488
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 491
Składniki
Budyń ugotować na mleku, przestudzić. Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajka, mąkę, kakao, i proszek do pieczenia. Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę. Na ciasto wyłożyć budyń, widelcem zrobić marmurkowy wzór. Ciasto obłożyć połówkami lub ćwiartkami brzoskwiń. Piec 30 min. w temp 175st.