Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stary przepis znaleziony w jakiejś gazecie, ale bardzo szybki w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 216
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2461
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 216
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2461
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Budyń ugotować na mleku, przestudzić. Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajka, mąkę, kakao, i proszek do pieczenia. Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę. Na ciasto wyłożyć budyń, widelcem zrobić marmurkowy wzór. Ciasto obłożyć połówkami lub ćwiartkami brzoskwiń. Piec 30 min. w temp 175st.