Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stary przepis znaleziony w jakiejś gazecie, ale bardzo szybki w przygotowaniu.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 238
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 981
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4056
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 238
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 981
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4056
Składniki
Budyń ugotować na mleku, przestudzić. Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajka, mąkę, kakao, i proszek do pieczenia. Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę. Na ciasto wyłożyć budyń, widelcem zrobić marmurkowy wzór. Ciasto obłożyć połówkami lub ćwiartkami brzoskwiń. Piec 30 min. w temp 175st.