Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stary przepis znaleziony w jakiejś gazecie, ale bardzo szybki w przygotowaniu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 59
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 304
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 59
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 304
Składniki
Budyń ugotować na mleku, przestudzić. Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajka, mąkę, kakao, i proszek do pieczenia. Ciasto wylać na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę. Na ciasto wyłożyć budyń, widelcem zrobić marmurkowy wzór. Ciasto obłożyć połówkami lub ćwiartkami brzoskwiń. Piec 30 min. w temp 175st.