Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 20 szt. Smakiem przypominają czekoladki Lindt - Lindor czerwone :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1244
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113557
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1244
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113557
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Herbatniki pokruszyć niezbyt drobno. Roztopioną czekoladę wystudzić, następnie dodać serek i mikserem wymieszać, dodać herbatniki wymieszać. Włożyć do zamrażarki na 10 minut lub do lodówki na 4 godziny. Ze schłodzonej masy tworzyć kulki, a następnie obtaczać je w kakao. Schłodzić w lodówce. Smacznego