Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 20 szt. Smakiem przypominają czekoladki Lindt - Lindor czerwone :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Herbatniki pokruszyć niezbyt drobno. Roztopioną czekoladę wystudzić, następnie dodać serek i mikserem wymieszać, dodać herbatniki wymieszać. Włożyć do zamrażarki na 10 minut lub do lodówki na 4 godziny. Ze schłodzonej masy tworzyć kulki, a następnie obtaczać je w kakao. Schłodzić w lodówce. Smacznego