Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trufelki wyszły przesmaczne,czuć kawałeczki owoców,oraz zapach rumu. Serdecznie polecam:)
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23106
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23106
Składniki
Herbatniki zblendować. Owoce suszone, kandyzowane i marcepan drobno posiekać. Dodać do zblendowanych herbatników. Dodać dżem,rum,kokos i wyrobić masę.Gdy jest za gęsta można dodać dżem lub rum,masa ma być taka by dało się formować kulki. Ręce moczymy w wodzie przed każdym formowaniem kulki,obtaczamy w kokosie,kakao lub wiórkach czekoladowych. Dać na godz.do lodówki.
Smacznego życzę!