Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trufelki wyszły przesmaczne,czuć kawałeczki owoców,oraz zapach rumu. Serdecznie polecam:)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 93
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1234
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 459
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15504
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 93
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1234
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 459
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15504
Składniki
Herbatniki zblendować. Owoce suszone, kandyzowane i marcepan drobno posiekać. Dodać do zblendowanych herbatników. Dodać dżem,rum,kokos i wyrobić masę.Gdy jest za gęsta można dodać dżem lub rum,masa ma być taka by dało się formować kulki. Ręce moczymy w wodzie przed każdym formowaniem kulki,obtaczamy w kokosie,kakao lub wiórkach czekoladowych. Dać na godz.do lodówki.
Smacznego życzę!