Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatna, rozpływająca się w ustach pianka z truskawkowym musem
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 7
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 210
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 7
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 210
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Galaretkę rozpuścić w połowie wody podanej na opakowaniu (250ml), wystudzić. Część truskawek z cukrem utrzec blenderem, resztę pokroić. Ubić śnieżkę i cienkim strumieniem wlewać tężejąca galaretkę, nadal ubijając na najmniejszych obrotach. Wsypać pokrojone truskawki i wymieszac łyżką. Do salaterek wyłożyć część pianki, na to wylać trochę musu truskawkowego i przykryć resztą pianki. Schłodzić kilka godz w lodówce. Smacznego :-)