Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na truskawki trwa w najlepsze, także na działce u moich Rodziców, a tam truskawki są najlepsze :) Smak truskawek kojarzy mi się z dzieciństwem, a zwłaszcza ten pomysł na ich podanie... bardzo prosty, ale przepyszny, zwłaszcza gdy jest mocno schłodzony, a upał trwa w najlepsze :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1291
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1291
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 513
Składniki
Truskawki umyć i szypułkować. Truskawki przełożyć do miski, posypać cukrem i rozgnieść widelcem. Podawać mocno schłodzone.
Smacznego !!!