Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Margarynę rozpuścić i z cukrem, dodać śmietanę i zagotować. Zdjąć z ognia i dodać dwie galaretki. Całość dokładnie wymieszać i pozostawić do ostygnięcia. Kiedy masa zgęstnieje posmarować wafle i wstawić do lodówki na kilka godzin.