Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PASSIONFRUIT CURD wykonany na bazie owocu marakui według tradycyjnej angielskiej receptury. Jest doskonałym dodatkiem do lodów, puddingów, tostów lub naleśniki. U mnie stanowi bazę kremu, którym przełożyłam wafle.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Składniki
1. Passionfruit curt, mascarpone oraz czekoladę przełóż do pojemnika malaksera i zmiksuj na gładki krem, a następnie przełóż nim płaty waflowe. 2. Przed pokrojeniem wafla na kawałki odłóż go na kilka godzin lub na całą noc. 3. Smacznego.