Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały zapach i smak, deser dla wielbicieli marcepana i nie tylko :-)
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 374
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3663
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 374
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3663
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki z marcepanem startym na dużych oczkach tarki, w drugim naczyniu składniki mokre.Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami (niekoniecznie), nałożyć do niej ciasto (ok. 3/4 wysokości foremki). Posypać płatkami migdałów.
Piec w temp. 200 stopni ok. 20 min.
Smacznego :-)