Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały zapach i smak, deser dla wielbicieli marcepana i nie tylko :-)
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki z marcepanem startym na dużych oczkach tarki, w drugim naczyniu składniki mokre.Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami (niekoniecznie), nałożyć do niej ciasto (ok. 3/4 wysokości foremki). Posypać płatkami migdałów.
Piec w temp. 200 stopni ok. 20 min.
Smacznego :-)
Najbardziej znanym i najczęściej przygotowywanym przetworem na zimę są ogórki...
Odsłon: 13697
Niekiedy z jajka wykorzystujemy tylko żółtko /np. kogel mogel/ i co wtedy zr...
Odsłon: 5681
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki z marcepanem startym na dużych oczkach tarki, w drugim naczyniu składniki mokre.Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami (niekoniecznie), nałożyć do niej ciasto (ok. 3/4 wysokości foremki). Posypać płatkami migdałów.
Piec w temp. 200 stopni ok. 20 min.
Smacznego :-)
Przepisy Desery
Desery
Ciasto z owocami na kefirze
Desery
Prosty torcik na Dzień Matki
Desery
Tarta kinder bueno
Desery
Kruche, pomarańczowe ciasteczka
Ciasto z owocami na kefirze
Przepis na ciasto z owocami na kefirze maturalnym
Odsłon: 135
Prosty torcik na Dzień Matki
Samodzielnie przygotowany, efektowny torcik na Dzień Matki to wspaniały sposó...
Odsłon: 284