Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały zapach i smak, deser dla wielbicieli marcepana i nie tylko :-)
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17356
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 349
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4208
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 136
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 217
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17356
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 349
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 4208
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 136
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 217
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 122
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki z marcepanem startym na dużych oczkach tarki, w drugim naczyniu składniki mokre.Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami (niekoniecznie), nałożyć do niej ciasto (ok. 3/4 wysokości foremki). Posypać płatkami migdałów.
Piec w temp. 200 stopni ok. 20 min.
Smacznego :-)