Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Warzywne leczo z nutą rozmarynu"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 113
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 31
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 113
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 79
Składniki
Kaszę sparz i osącz. Papryki pokrój w paski, cukinię na nieduże cząstki, cebulę posiekaj.
Na połowie oleju przesmaż cebulę i kaszę. Zalej 2 szklankami wody, piecz 25 minut w 180 st. C. Na oleju podsmaż czosnek i warzywa, dopraw sosem sojowym, solą, pieprzem i rozmarynem. Podawaj z kaszą.
RADA: Leczo możesz urozmaicić, dodając pieczarki.Źródło: Olivia