Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegańska, chrupiąca czekolada idealna do czarnej kawy.
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 685
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 943
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 2771
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 685
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 943
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 2771
Składniki
Małą foremkę np. 20x20cm wykładamy folią spożywczą. Folia będzie później przydatna, przy wyjmowaniu czekolady.
Daktyle namaczamy na około 15 minut w ciepłej wodzie. Wodę odcedzamy, a daktyle wrzucamy do silnego robota kuchennego razem z olejem kokosowym i ucieramy na puch. Dodajemy suche składniki i wszystko miksujemy. Wykładamy do formy i równamy, aby powstał spód.
Składniki na polewę miksujemy, ale nie za długo, żeby olej kokosowy się nie rozdzielił i wykładamy na przygotowany spód. Wyrównujemy i wstawiamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny, a najlepiej na całą noc. Kroimy na małe batoniki lub kostki.
Przepisy Desery
Desery
FAWORKI
Desery
Sernik papieski
Desery
Smaczny orzechowiec z kawą
Desery
Ciasto trzy bit
FAWORKI
Kruche ciasto z dodatkiem, 3-łyżek 18% śmietany, bez spirytusu.
Odsłon: 2
Sernik papieski
Serniczek marzenie!!! Rozpływa się w ustach tak miękki i puszysty w smaku jes...
Odsłon: 123