Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege alternatywa dla galaretki i żelków. Wypróbuj wersję z AGAREM :)
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2215
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 405
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 821
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17323
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2215
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 405
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 821
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17323
Składniki
Owoce mrożone lub świeże blendujemy. Owoce w zalewie, ja używam jagód, można bezpośrednio wlać do garnka.
Do owoców w garnku dodajemy Agar według przepisu na opakowaniu. U mnie 1 saszetka na 100 gram.
Całość należy zagotować ! Agar dopiero wtedy sprawi, że całość stężeje.
Wylewamy do formy sylikonowej i czekamy, aż stężeje. Kroimy według uznania.