Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege alternatywa dla galaretki i żelków. Wypróbuj wersję z AGAREM :)
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Owoce mrożone lub świeże blendujemy. Owoce w zalewie, ja używam jagód, można bezpośrednio wlać do garnka.
Do owoców w garnku dodajemy Agar według przepisu na opakowaniu. U mnie 1 saszetka na 100 gram.
Całość należy zagotować ! Agar dopiero wtedy sprawi, że całość stężeje.
Wylewamy do formy sylikonowej i czekamy, aż stężeje. Kroimy według uznania.