Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege alternatywa dla galaretki i żelków. Wypróbuj wersję z AGAREM :)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1810
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 215
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1810
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 215
Składniki
Owoce mrożone lub świeże blendujemy. Owoce w zalewie, ja używam jagód, można bezpośrednio wlać do garnka.
Do owoców w garnku dodajemy Agar według przepisu na opakowaniu. U mnie 1 saszetka na 100 gram.
Całość należy zagotować ! Agar dopiero wtedy sprawi, że całość stężeje.
Wylewamy do formy sylikonowej i czekamy, aż stężeje. Kroimy według uznania.