Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege alternatywa dla galaretki i żelków. Wypróbuj wersję z AGAREM :)
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 950
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 950
Składniki
Owoce mrożone lub świeże blendujemy. Owoce w zalewie, ja używam jagód, można bezpośrednio wlać do garnka.
Do owoców w garnku dodajemy Agar według przepisu na opakowaniu. U mnie 1 saszetka na 100 gram.
Całość należy zagotować ! Agar dopiero wtedy sprawi, że całość stężeje.
Wylewamy do formy sylikonowej i czekamy, aż stężeje. Kroimy według uznania.