Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wege alternatywa dla galaretki i żelków. Wypróbuj wersję z AGAREM :)
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2628
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4411
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102156
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6515
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2628
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4411
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102156
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6515
Składniki
Owoce mrożone lub świeże blendujemy. Owoce w zalewie, ja używam jagód, można bezpośrednio wlać do garnka.
Do owoców w garnku dodajemy Agar według przepisu na opakowaniu. U mnie 1 saszetka na 100 gram.
Całość należy zagotować ! Agar dopiero wtedy sprawi, że całość stężeje.
Wylewamy do formy sylikonowej i czekamy, aż stężeje. Kroimy według uznania.